Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Bekkenklachten

Bekkenklachten kunnen o.a ontstaan na een ongeluk, het maken van een misstap of een zwangerschap. De klachten kunnen zich uiten in pijn vanuit de rug, richting de voor en zijkant van de heup. De klachten houden vaak geruime tijd aan en keren regelmatig terug. De behandeling bestaat uit mobilisaties van de aangrenzende gewrichten (de rug en de heup) het rekken van gespannen spieren en stabiliserende oefentherapie. In sommige gevallen is het tapen van spierweefsel of gewricht noodzakelijk.


De behandelmethode FOI (functionele osteopathie en intergratie uit Duitsland, nu Functionele Manuele Handelingen genoemd) maakt een totaal plaatje van alle klachten waarna deze op systematische wijze behandeld worden een zogenaamde ketenbehandeling.


Bij bekkenklachten is het tevens belangrijk dat u zelf actief gaat oefenen om de spieren rond de wervelkolom, bekken en heupen te versterken. Zo kunt u zelf wat doen tegen uw klacht en zal de kans op een herhaling van de klacht afnemen.